Sportvereniging KIS

jaar 2023 nummer 6

Donkere wolken boven zwem uur Heliomare

Ondanks verwoede pogingen is het bestuur er nog niet in geslaagd om een vervangende toezichthouder te vinden voor ons zwem uur op de maandag in het Heliomare bad. Als wij niet kunnen voldoen aan de gestelde eisen ziet het er somber uit voor dit sport uur. Dit heeft ook verregaande consequenties voor het zwem uur op de dinsdag. De zwemmers van de maandag zullen wellicht alras het zwem uur op de dinsdag gaan bezoeken, hetgeen tot problemen zal leiden. Heliomare heeft namelijk een maximum eis van 25 personen gesteld aan het aantal zwemmende bezoekers.
Tot nu toe heeft zich geen enkele persoon zich aangemeld op onze diverse oproepen. We hebben wel een aantal mensen benaderd via de Stichting Hart in Beweging die met een krantenoproep met het zelfde probleem waren opgezadeld, maar deze mensen haakten af.
Dus, bent u zwemmer op de maandag of dinsdag en heeft u binnen uw vrienden of kennissenkring nog iemand die op de maandag een uurtje vrijwilligerswerk wil doen, horen wij dit graag.
U kunt hem of haar verwijzen naar onze vacature.

Storm Ciarán op 2 november jl

Op donderdag 2 november jl. trok storm Ciarán over Nederland. En op donderdags zwemmen wij getrouw in het Sportfondsenbad te Beverwijk. In de loop van de middag kwamen er zoveel telefoontjes en afmeldingen binnen dat besloten is om het zwem uur in de avond te annuleren. Wij plaatsen bij annulering van een sport uur altijd een bericht op onze website en op facebook. Dit is niet alleen het geval bij slecht weer maar ook omdat wij bijvoorbeeld de veiligheid niet kunnen garanderen en wij genoodzaakt zijn om een uur te annuleren. Probeer altijd voor vertrek onze website te checken
https://www.sportverenigingkis.nl/informatie/uitval/
Het is in de menubalk na 'home' het eerste item.

Sinterklaas komt op 30 november a.s. naar het Sportfondsenbad

Sinterklaas heeft per pepernotenmail laten weten dat hij uitkijkt naar de zwem prestaties van onze leden op de donderdag avond. Hij wil dan ook met enkele Pieten langs komen op donderdagavond 30 november. Uiteraard hebben wij Sinterklaas laten weten dat wij zeer vereerd zijn dat hij onze zwemvereniging weer wil bezoeken en kijken uit naar zijn komst.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet