Sportvereniging KIS

Zoek

Bestuur

Sportvereniging KIS wordt bestuurd door een team van vrijwilligers welke het bestuur vormen. 

Het (dagelijks) bestuur is verantwoordelijk voor de gang van zaken en procedures binnen en rondom onze vereniging. 

Het bestuur komt minimaal één keer per kwartaal fysiek bijeen om de lopende zaken te bespreken. Daarnaast houden zij zich wekelijks via digitale kanalen op de hoogte van het wel en wee binnen de vereniging. 

Bestuurssamenstelling

dhr. Carlo Vonk

Voorzitter
contact

Mw. Inge Bakker

Secretaris
contact

dhr. Timo Bakker

Penningmeester
contact

Carlo Vonk – voorzitter

Carlo is per 16 april 2024 gekozen door de ALV als voorzitter van Sportvereniging KIS. Hij volgt daarmee Sandra van den Berghe op.  Carlo is sinds 2020 lid van het bestuur en is actief als zwem-leider in het Sportfondsenbad te Beverwijk op het zwemuur van KIS op de donderdag avond.  Carlo kwam als 16 jarige stage lopen bij onze vereniging en is nadien als vrijwilliger verbonden bij de vereniging. Carlo is afgestudeerd als sport- & zwem docent. Naast zijn werkzaamheden als voorzitter, is hij zweminstructeur op de donderdagavond op ons zwem uur in het Sportfondsenbad.

Inge Bakker – secretaris

Heeft voor het eerst in 1978 kennis gemaakt met de aangepaste sport (GSA) in haar geboortestad Alkmaar nadat zij in 1977 een zwaar verkeersongeval heeft gehad. Na haar huwelijk met Timo in 1986 is zij  naar Heemskerk verhuisd en kwam sporten (zitvolleybal)  bij KIS. Sinds 1998 maakt Inge deel uit van het bestuur als secretaris. Zij heeft de taken als secretaris overgenomen van Anton Albers, die als medeoprichter zowel secretaris als penningmeester was van de Kennemer Invaliden Sportclub – KIS- . Naast haar werkzaamheden als secretaris traint Inge op de woensdagavond  onze parabadmintonners en begeleidt zij op de donderdag avond ons zwem uur in het Sportfondsenbad. 

Timo Bakker – penningmeester

Mede doordat zijn echtgenote Inge al volop bij KIS speelde was het voor Timo na een verkeersongeval in 2003 niet moeilijk kiezen. Het werd rolstoelbadminton. In 2005 heeft Timo als interim penningmeester de werkzaamheden van dhr. Anton Albers (mede oprichter KIS) overgenomen. Dit zou een tijdelijke oplossing zijn totdat er een nieuwe penningmeester werd gevonden. Het moge duidelijk zijn dat dit inmiddels is omgezet in een permanente functie als penningmeester.

In 2009 heeft Timo zijn trainerslicentie behaald en geeft samen met Inge op de woensdag-avond training in Sporthal Heliomare. Op de donderdag avond begeleidt hij ons zwem uur in het Sportfondsenbad. Naast zijn werkzaamheden als penningmeester en trainer is Timo verantwoordelijk voor de website en social media.