Sportvereniging KIS

Zoek

Webshop

In de webshop kunt u momenteel alleen een blauwe badenkaart aanschaffen.

 

Hoofdleden kunnen hier door middel van onderstaand formulier een badenkaart bestellen.

Nadat u het formulier heeft verzonden, ontvangt u direct in uw mailbox een betaalverzoek. Nadat uw aanvraag + overboeking bij ons binnen is, maken wij een nieuwe blauwe badenkaart gereed en sturen u deze toe. 

Indien u niet aan de voorwaarden voldoet, nemen wij contact met u op en storten eventueel het overgeboekte bedrag retour. 

 

De badenkaart is in het leven geroepen om incidenteel meezwemmende familieleden ook de gelegenheid te geven met het hoofdlid mee te zwemmen. Dit recht kan niet zelfstandig uitgevoerd worden. U moet dus altijd vergezeld zijn met het hoofdlid. Wilt u zelfstandig zwemmen, dan dient u lid te worden en verkrijgt u zelfstandig toegang tot het zwembad. 

 

Let op!

Maakt u echter op geregelde basis gebruik van een blauwe badenkaart, overweeg dan om regulier lid te worden. Wij lopen dan op deze manier geen subsidie mis.

  Gegevens hoofdlid:

  Lidmaatschapsnummer:
  Voornaam:
  Tussenvoegsel:
  Achternaam:
  Adres:
  Huisnummer:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Email adres:
  Telefoonnummer:

  Bestelling badenkaart(en):

  U ontvangt na verzenden een mailtje met een betalingsverzoek voor het totale bedrag.

  Om verificatie van bestelling m.b.t. uw betaling te kunnen koppelen (sommige bankrekeningen hebben immers een andere tenaamstelling dan de besteller) vragen wij u de laatste drie cijfers van de bankrekening waarmee u gaat betalen op te geven. Dan weten wij zeker dat de betaling bij uw bestelling hoort:


  De privacy policy en het HHR kunt u altijd terugvinden in de footer van elke website pagina van Sportvereniging KIS.